Anemostadlar

Anemostadlar

Anemostad havalandırma kanallarının alçıpan, kartonpiyer ve asma tavan vb. yerlerle birleştiği noktalara monte edilebilen; alüminyum, sac veya plastikten üretilen hava yönlendirici mekanizmalara verilmekte olan addır. Bu mekanizmanın en önemli özelliği, havayı istenildiği yerlere yönlendirebilmektedir. Benzer bir fonksiyona sahip menfezlerden farkı, havayı direkt aşağıya üflemek yerine iki yönlü 60 derecelik açıyla istenildiğinde 2, 3 veya 4 yöne doğru eşit miktarda bölme özelliğidir. Dekoratif olmaları nedeniyle, menfez ve benzeri mekanizmalar yerine tercih edilir. Monte edilmiş olan yerlerde bilhassa klipin ve asma tavan uygulamalarında tavanda aydınlatmayla birlikte estetik bir görünüm arz etmektedir.

Anemostad Nedir?

Havalandırma ürünleri arasında yer alan bir çeşit fan sistemine verilen addır. Kullanımının oldukça rahat olması nedeniyle pek çok alanda tereddütsüz tercih edilmektedir. Tasarımları açısından kolay kullanılabilir çeşitlerden olarak görülür. Kullanımları son derece yaygındır. Ortamda oluşan kötü koku gibi etkileri hava sirkülasyonu gerçekleştirerek gidermektedir. Bunun haricinde, uygun havalandırma faaliyetlerini yaparak ortamda bulunan hava kalitesinde artış yaşanmasını sağlamaktadır. Kaliteli markalarca üretilmesi sebebiyle uzun ömürlü kullanım olanağı vermektedir. Yüksek performans ve verim sağlayarak kullanıcıların üründen son derece memnun kalmasını sağlamaktadır. Son zamanlarda modern dairelerde çokça rastlanmaktadır. Tavana monte edilerek kullanımı sağlanan ürünlerdendir. Ürünler, entegre edildikleri ortamda estetik bir görünüm kazanımı sağlarlar. Üzerlerinde ayarlamalar yapılabilmesi de kullanıcıları memnun eden diğer bir özelliğidir.

Anemostad Çeşitleri Nelerdir ve Nerelerde Kullanılır?

Çeşitleri arasında birçok farklı tasarım ve modelde ürün mevcuttur. Bunlar arasında kare ve yuvarlak şekilde olanlar sayılabilir. Menfez ile çok ciddi benzerlikleri olup anemostadın farkı, cihaz üzerinden ayar yapılabiliyor oluşudur. Havalandırma seçiminin de yapılabiliyor olması cihazın bir diğer cezbedici özelliğidir. Aynı zamanda büyük ölçekte bir ürün değildir. Böylelikle kullanımları son derece kolay ve rahat olur.

Kullanım açısından genel olarak ofis ve ev gibi ortamlarda tercih edilir. Çok büyük bir havalandırma sistemine sahip olmayan alanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Çeşitlerine göre kullanım alanları da değişebilmektedir. Gemici anemostad, genel itibarıyla tuvalet ve banyo gibi sıkça girilen alanlarda kullanılmaktadır.

Whatsapp MTA Havalandırma Whatsapp Whatsapp