Hücreli Fanlar

Hücreli Fanlar

Hücreli Fanlar, aspiratör olarakta bilinirler. Isıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde ortamın havasını tazelemek, temizlemek ve yenilemek için, aynı zamanda hava sirkülasyonunu sağlamak için kullanılmaktadır. Bu ürünler elektrik ile çalışmakta olup, bina ya da yapı içine ya da dışına entegre edilebilir. Hücre tipi falanlarının normal havalandırma sistemlerinden farkı korunaklı bir dış yapısının olmasıdır. Bu yapı sayesinde cihazın çalışırken çıkardığı ses seviye minimuma düşmektedir. Fan içerisinde bulunan elektrik motoru, kayış ve kasnak mekanizması ile sızdırmazlık özelliği kazanır ve bu sayede dış ortamdaki koşullardan korunmuş olur. Hücreli Fan üretimi ve satımı yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen MTA Havalandırma Ekipmanları en iyi ve en kaliteli hizmeti sizler için vermeye devam etmektedir.

Hücreli Fanlar Yapıları

Hücreli Fanlar Yapıları, entegre edilecek yapı ya da binaya göre değişkenlik gösterebilmektedir. Fakat ortalama bir fanın yapısı hemen hemen aşağıdakiler gibi olabilmektedir.

  • Fanda bulunan hücreler, 50 mm taş yünü yalıtımlı, çift cidarlı ve elektrostatik toz boyalı panellerden oluşmaktadır.
  • Hücrelerin etrafında alüminyum ve çelik karkas profiller bulunmaktadır.
  • Firmamız tarafından temin ettiğiniz hücreli fanların kabinlerinin içinde sessiz çalışma özelliği ve yüksek statik basınçlı çift emişli radyal fanlar bulunmaktadır.i>
  • Fanların sızdırmaması için özel contalama sistemi bulunmaktadır.
  • Firmamız tarafından sağlanan hücreli fanların içerisinde titreşim önleyici absorberler bulunmaktadır.
  • Hücreli fanlarda servis bakım kapağı olduğundan dolayı bakım işlemleri kolay bir şekilde sağlanmaktadır.

Firmamızdan temin etmiş olduğunuz hücreli fanlar ile ilgili yaşadığınız en ufak bir problemle ekibimiz ile iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.

Hücreli Fanlar Fiyatları

Hücreli Fanlar Fiyatları, fanın çeşidine ve yapısına göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda fanın boyutu da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Örneğin, boyutu oldukça büyük olan bir hücreli fanın fiyatı daha fazla olabilirken, boyutu oldukça küçük olan bir hücreli fanın fiyatı daha az olabilmektedir. Bu sebeplerden ötürü sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz çok doğru değildir. Hücreli Fanlar Fiyatları hakkında daha net ve daha ayrıntılı bilgi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp MTA Havalandırma Whatsapp Whatsapp