Yalıtım Ürünleri

Yalıtım Ürünleri

Yalıtım ya da izolasyon, herhangi bir yalıtım ya da izolasyon ürünü kullanılarak bina ve yapı inşaatlarında kullanılan, binayı ya da yapıyı dış ortamdaki gürültü ve enerji akışından koruyan durumdur. Yalıtımda kullanılan ürünlere Yalıtım Ürünleri denilmektedir. Yalıtım yapan ve yalıtım ürünleri hazırlayıp, satışa sunan pek çok firma arasında en çok tercih edilen MTA Havalandırma Ekipmanları Şirketi sizler için en iyi en ve kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Yalıtım Ürünleri Çeşitleri

Çatıların, zeminin ve duvarların yalıtımının sağlanması amacıyla çeşitli yalıtım ve izolasyon malzemeleri kullanılmaktadır. İlerleyen çağ ve gelişen teknoloji ile birlikte yeni malzemelerin keşfedilmesi ve ortaya koyulması, fakat doğal kaynak ve ürünlerin tükenmesi sebebi ile firmalar enerji verimliliği konusuna oldukça dikkat etmeye başlamıştır. Bina ya da yapı yalıtımlarında kullanılan birbirinden farklı ürünler bulunmaktadır. Yalıtım Ürünleri Çeşitleri arasında cam yünü, taş yünü, cam köpük, fenol köpük, genişletilmiş mantar, genişletilmiş perlit, ahşap yünlü levhalar, ahşap lifli levhalar, mantar levhalar, polietilen köpük, poliüretan köpük, extrüde polistren, expanda polistren gibi çeşitli ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler hem sizin için hem de yapı ya da binanız için çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Firmamız tarafından sağlanan yalıtım malzemesi ürünleri renklendirme tüpleri yardımıyla istenilen renge dönüştürülebilir.
  • Firmamızdan temin etmiş olduğunuz yalıtım ürünleri oldukça kaliteli ve dayanıklı ürünlerdir.
  • Yalıtım ürünleri ile bakteri, küf ve mantar oluşumu engellenmiş olur.
  • Yalıtım ürünleri bina ya da yapı için verimlilik sağlamaktadır.
  • Yalıtım ürünleri oldukça çevre dostu ve zararsız ürünlerdir.
  • Yalıtım ürünlerinin işçilik maaliyeti oldukça düşüktür.
  • Yalıtım ürünleri iç ve dış cephelere rahatlıkla uygulanabilir.

Yalıtım Ürünleri Fiyatları

Yalıtım Ürünleri Fiyatları, ürünün çeşidine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, yalıtım sırasında kullanılan fenol köpüğü ile cam köpüğün fiyatı birbirinden farklıdır. Aynı zamanda, ürünün entegre edileceği sistemde fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat vermek firmamız açısından doğru değildir. Yalıtım Ürünleri Fiyatları hakkında daha detaylı, daha ayrıntılı ve daha net bir bilgi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp MTA Havalandırma Whatsapp Whatsapp